Daiwa House Modular Europe - Jan Snel

verified Initiatiefnemer van Oudewater Werkt

share Delen

Over Daiwa House Modular Europe - Jan Snel

Daiwa House Modular Europe is de grootste modulaire bouwer van Europa. Wij realiseren woningen op een duurzame en snelle manier. Dagelijks maken we het verschil met industrieel en circulair bouwen. Een toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar en daar bouwen wij aan mee.

Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Daiwa House Group en Jan Snel samen. Met ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau maken we het verschil met geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Het beursgenoteerde Daiwa House Group en Jan Snel, een van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa.

Samen kunnen we met een breed scala aan woonoplossingen in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes voorzien. Voor onze opdrachtgevers én de toekomstige bewoners. Als organisatie met Europese en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. Met aandacht voor de toekomst.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan