Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe Procesoperator voor Koninklijke ERU in Woerden!

De recente vacature voor een procesoperator bij Koninklijke ERU in Woerden is met succes vervuld! Deze rol, essentieel in het optimaal laten verlopen van het smeltproces van diverse kazen, is een prachtige kans voor iemand met passie voor de voedingsindustrie. Koninklijke ERU, bekend van het beroemde ERU Goudkuipje en andere smeerbare kazen, staat bekend om zijn bijna 200-jarige geschiedenis en constante innovatie.

De succesvolle kandidaat zal machines, blenders en smelters bedienen en zorgen voor de correcte bereiding van de kazen. Veiligheid en kwaliteitscontroles zijn hierbij van groot belang. Voor deze functie was een MBO niveau 3 opleiding vereist, evenals kennis van de HACCP-regels en enige werkervaring in een vergelijkbare functie.

Bij Koninklijke ERU krijgt de nieuwe procesoperator de kans om te werken in een internationale en stabiele omgeving, met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Deze rol biedt een zelfstandige positie binnen een betrokken productieteam en wordt uitgevoerd in een twee ploegendienst.

De invulling van deze vacature bij een gerenommeerd bedrijf als Koninklijke ERU onderstreept de effectiviteit van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van talent en kansen in de regio. Dit succesverhaal weerspiegelt de dynamische en groeiende arbeidsmarkt in Woerden en de omliggende regio.