Succesverhalen
share Delen

Ook ReviconBarosta vindt geschikte kandidaat voor een logistiek en productie medewerker via Woerden Werkt!

ReviconBarosta in Woerden heeft een nieuwe medewerker aangenomen voor de functie van Logistiek en Productie Medewerker. Deze veelzijdige rol biedt een fulltime werkweek van 40 uur en is gericht op iemand die graag deel uitmaakt van een dynamisch team.

In deze functie is de medewerker verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende goederen en het verzamelen van benodigde materialen voor lopende opdrachten. De taken zijn zowel administratief als uitvoerend van aard, waaronder het controleren en ontvangen van bestelde producten (zoals buizen, flenzen en draai/freeswerk), beheren en inkopen van voorraadartikelen (zoals bevestigingsmaterialen, PBM's en lastoevoermateriaal), en het verzamelen en uitgeven van goederen per project. De medewerker zal ook betrokken zijn bij zaag-, boor- en draaiwerkzaamheden, evenals het controleren en transportklaar maken van producten.

Voor deze rol is gezocht naar iemand met MBO werk- en denkniveau, nauwkeurigheid in administratie, ervaring met een ERP-pakket, goede beheersing van zowel de Nederlandse als bij voorkeur ook de Engelse taal, en een VCA-certificering.

ReviconBarosta biedt naast een marktconform salaris volgens de Metaalbewerking CAO, ook 8% vakantietoeslag, pensioenregeling bij Pensioenfonds Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband. Er zijn ook mogelijkheden voor trainingen en aanvullende scholing.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Woerden effectief bedrijven zoals ReviconBarosta helpt bij het vinden van de juiste medewerkers, die bijdragen aan de groei en succes van het bedrijf.