Succesverhalen
share Delen

Woerden Werkt ook succesvol voor MHM Onroerend Goed, een frontdesk medewerk(st)er aangenomen!

MHM Onroerend Goed B.V. in Woerden heeft met succes een nieuwe Frontdesk Medewerk(st)er aangenomen. Deze uitdagende functie, met een werkweek van 28 tot 40 uur, biedt de perfecte kans voor iemand met ervaring als receptioniste of frontdesk medewerker.

De nieuwe medewerker gaat een centrale rol spelen in het bedrijf door het coördineren van binnenkomend mail- en telefoonverkeer van de huurders. Dit omvat het coderen van mails voor verschillende afdelingen en collega's en het doorsturen hiervan, zoals reparatieverzoeken en huuropzeggingen. Daarnaast omvat de rol het verwerken van post, bijhouden van kantoorvoorraden, ontvangen van bezoekers en het ondersteunen van diverse afdelingen op administratief vlak.

MHM Onroerend Goed B.V. zoekt iemand met een proactieve houding, die in het bezit is van een afgeronde MBO-diploma. De ideale kandidaat is minimaal 28, maar bij voorkeur 32 uur per week beschikbaar.

Het bedrijf biedt een zelfstandige functie in een informele sfeer, met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris ligt tussen de €2.500 en €3.000, afhankelijk van opleiding en ervaring, en omvat aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een (elektrische) fietsregeling en een premievrij pensioen.

Dit succesverhaal benadrukt de doeltreffendheid van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van bedrijven zoals MHM Onroerend Goed B.V. in Woerden met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers.