Nieuws
share Delen

Een terugblik op een geweldig jaar voor Uw Stad Werkt!

Bij Uw Stad Werkt hebben we een ambitieuze toekomstvisie, maar terugkijken is af en toe ook goed! En als we terugkijken, zijn we enorm trots op de stappen die we hebben gezet en de vernieuwingen die we hebben doorgevoerd om ons platform naar een nog hoger niveau te tillen.

Solliciteren was nog nooit zo eenvoudig

Uw Stad Werkt wil iedere werkzoekende een baan helpen vinden in eigen stad – en dat is sinds dit jaar nog makkelijker.

 

Ons nieuwe platform ging live en bracht aanzienlijke verbeteringen met zich mee.

  • We hebben de styling en gebruikerservaring verfijnd.
  • Ook hebben we gehoor gegeven aan feedback door gewenste filters toe te voegen.
  • Daarnaast hebben we onze zichtbaarheid op Google verbeterd door ons te focussen op SEO.
  • Het uitgebreid analyseren van data heeft geleid tot betere rapportages, wat onze partners waardevolle inzichten biedt.
  • Daarnaast krijgen werkzoekenden nu ook vacatures te zien in naburige gemeenten als er geen passend aanbod in hun stad is.
  • Voor de initiatiefnemers hebben we de mogelijkheid toegevoegd om bedrijfsprofielen en vacatures nog persoonlijker te maken.

Strategische Samenwerking

Een hoogtepunt was onze samenwerking met JobSurfing, waarbij we de handen ineensloegen om een verschuiving in het onderwijs- en arbeidsmarkt landschap teweeg te brengen. Door deze samenwerking kunnen we (stage)vacatures breder verspreiden en zichtbaarheid vergroten op Google, onder het winkelend publiek en bij de nieuwe generatie.

Het jaar in cijfers

Naast dat we dit jaar meer dan 3.500 sollicitaties binnen hebben gekregen, hebben we dit jaar met trots acht nieuwe vrienden van de stad en initiatiefnemers mogen verwelkomen, wat getuigt van het vertrouwen en de groeiende betrokkenheid bij ons platform. Daarnaast hebben we onze missie om uit te breiden naar nieuwe gebieden waargemaakt, door Houten Werkt te starten.

Kortom, 2023 was een jaar vol groei, nieuwe partnerschappen en innovatie. We kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar voort te bouwen op deze successen en ons platform nog waardevoller te maken voor iedereen die de kracht van lokale werkgelegenheid en betrokkenheid begrijpt. 
Sluit u volgend jaar ook aan?