Autobedrijf Broere

share Delen

Over Autobedrijf Broere

Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid
Of de klant nu op zoek is naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor hem of haar klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Wij geloven in een transparante werkwijze
Klanten zijn zes dagen per week van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt men direct bij binnenkomst. In een open sfeer kan de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver ontdekt worden. Ook kan het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op het gemak bekeken worden.

Efficiënte werkplaats voor alle merken
Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om bestuurders veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij de klant over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet.

Kennismaken met Autobedrijf Broere
Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan