Nieuws
share Delen

Uw Stad Werkt lanceert podcast voor ondernemers

Om bedrijven en ondernemers nog zichtbaarder te maken, lanceert Uw Stad Werkt een ‘ondernemerspodcast’. Hierin krijgen ondernemers uit de aangesloten steden alle ruimte om hun verhaal te doen. De content wordt vervolgens gedeeld via de social media van de desbetreffende stad.

Uw Stad Werkt is in 2016 gestart in Montfoort met als doel om bedrijven en lokale inwoners op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen inwoners van een stad eenvoudig de actuele vacatures van het platform vinden. Om de zichtbaarheid van bedrijven verder te vergroten en inwoners nog meer te vertellen over wie ze zijn en wat ze doen, is nu een ondernemerspodcast gelanceerd. Na een pilot wil Uw Stad Werkt de podcast nu breder inzetten.

In Uw Stad Werkt - de podcast krijgen bedrijven de ruimte om zichzelf te presenteren. Wie zijn ze, wat doen ze, waar staan ze voor en hoe zien zij de toekomst? De podcast is niet alleen voor grote bedrijven bedoeld: ook winkeliers en kleinere bedrijven die graag eens hun verhaal willen vertellen, kunnen zich aanmelden voor het opnemen van een podcast. 

De podcastafleveringen zullen terug te luisteren zijn via verschillende kanalen. Via korte fragmenten uit de afleveringen zal Uw Stad Werkt de podcasts onder de aandacht brengen via de verschillende platformen en via de relevante social mediakanalen. De frequentie van het aantal afleveringen is nog onduidelijk en hangt af van de vraag, maar Uw Stad Werkt streeft ernaar iedere maand een aflevering te lanceren.

Meer weten of aanmelden?
Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

De eerste aflevering met BB-Remarkable luisteren?
Klik hier om naar Spotify te gaan
Hier kun je terecht voor de aflevering op SoundCloud