Drie generaties met een passie voor vlees en ondernemen: Jan, John en Jan den Houdijker combineren deze passies. Waar Jan den Houdijker (SR) nog begon als veehandelaar en daarbij bij de boer slachtte, startte John, na ervaring opgedaan te hebben bij de slagerij, de slacht en groothandel, zijn eigen groothandel in vlees: Den Houdijker Vlees.
John’s liefde voor het vak droeg hij ook over op zijn zoon Jan, die, evenals zijn vader en grootvader de slagersvakschool heeft doorlopen en sinds 2008 ook onderdeel is van Den Houdijker Vlees. Samen met Niels, Dennis en een aantal chauffeurs zorgen zij ervoor dat slagers, horeca, webwinkels en daarmee de consument zijn voorzien van vlees van topkwaliteit. Juíst die kwaliteit, met liefde voor het vak en met 100% service naar de klanten onderscheidt Den Houdijker van andere grossiers. Zorgen dat de slager kan garanderen dat de consument écht het lekkerste stukje vlees op zijn bord krijgt is de missie.
Meer weten? Bekijk dan onze website.