Initiatiefnemer Montfoort

SWOM

Sinds 2019 is Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort – Linschoten (SWOM) nauw betrokken bij Montfoort Werkt.

Bekijk de website

SWOM en Montfoort Werkt

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort / Linschoten is sinds de lancering van de vrijwilligersmodule op Montfoort Werkt (oktober 2019) betrokken bij het platform. Montfoort Werkt en SWOM proberen samen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Montfoort ertoe te bewegen vrijwilligerswerk te gaan doen.

format_quote

"We willen zo breed mogelijk en overal naar vrijwilligers kunnen zoeken. Wij kunnen dat zelf niet bemensen. We hebben de techniek, de kennis en de manuren niet om het zo breed in de samenleving uit te zetten. Montfoort Werkt kan dat wel."

Marie-José Hermans - Directeur SWOM

Over SWOM

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort – Linschoten (SWOM) is de welzijnsorganisatie voor de inwoners voor Montfoort en Linschoten. Naast een breed scala aan welzijnsactiviteiten, het Steunpunt Mantelzorg en het SWOM DoeMeeHuis, bieden wij onder meer binnen het sociaal team de frontoffice van de Wmo, dementieconsulent, Algemeen Maatschappelijk Werk en Buurtbemiddeling aan. Daarmee leveren wij een belangrijk aandeel in het totale aanbod aan wonen, welzijn en zorg in Montfoort en Linschoten.