Succesverhalen
share Delen

IJsselstein Werkt ook succesvol voor Derko Installatietechniek, een service monteur aangenomen!

Derko Installatietechniek in IJsselstein heeft met succes een Service Monteur aangenomen, een essentiƫle aanvulling op hun team. Deze flexibele functie, met een werkweek van 0 tot 40 uur, is ideaal voor iemand met technisch inzicht en een klantvriendelijke houding.

De nieuwe Service Monteur zal bijdragen aan het familiegevoel van het bedrijf, dat gekenmerkt wordt door een laagdrempelige, open en eerlijke cultuur. Teamwork, collegialiteit en nuchterheid staan centraal bij Derko Installatietechniek, waar een gezonde dosis humor ook wordt gewaardeerd.

De rol vereist van de medewerker om klantvriendelijk te zijn, technisch inzicht te hebben, en in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Ook zijn het CO vakmanschap diploma en het F-gassen/STEK diploma vereist.

In ruil daarvoor biedt Derko Installatietechniek een gezellig team, veel vrijheid in werkzaamheden, de mogelijkheid om een eigen project van begin tot eind te beheren, veel ontwikkelingsmogelijkheden, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit succesverhaal illustreert de effectiviteit van 'Uw Stad Werkt' in IJsselstein, waarbij Derko Installatietechniek de perfecte kandidaat heeft gevonden om hun team te versterken en hun klanten de beste service te bieden.