Alberto, de Spaanse eigenaar, is opgegroeid in een grote familie, waarbij koken, en uiteraard eten, centraal stond. Niet alleen thuis, maar ook in hun familierestaurant in Madrid. Een menu was er niet, dit veranderde van dag tot dag. Hij houdt van lekker eten en drinken. Koken is zijn passie.
Wat is er mooier dan van je passie je werk te maken?
In 2002 verhuisden hij naar Nederland. Sindsdien heeft hij zijn liefde voor lekker eten en hun kookkunsten aan zijn Nederlandse schoonfamilie, vele vrienden en kennissen laten proeven. Iedereen werd zo enthousiast dat er zelfs werd gevraagd om te koken voor feesten en partijen.
De tortilla's en empanada's zijn een klassieker geworden in zijn vriendenkring.
Het echte Spaanse gevoel moest in La Cosina terugkomen. Het interieur is daarom kleurrijk en gezellig ingericht. Vele gerechten zijn familierecepten en worden op traditionele wijze bereid.
“Wij heten je graag welkom in het kleine stukje Spanje in IJsselstein!
Alberto Lopez