Uitgelicht Nieuws
share Delen

SGL vriend van Gouda en Waddinxveen werkt!

SGL heeft zich sinds z’n oprichting in 1997 ontpopt tot dé voorloper in de wereld van sportgrasveldenbeheer.

Het bedrijf staat internationaal bekend om zijn innovatieve technologieën en expertise in het optimaliseren van de grasgroeicondities in de grootste sportstadions ter wereld.


Zo ondersteunt SGL bijvoorbeeld de ‘groundsteams’ van Allianz Arena in München, Levi’s Stadium in San Francisco en Emirates Stadium in Londen met de nieuwste grasgroeitechnologieën en datagedreven agronomisch advies voor een grasveld van topkwaliteit, waar onze sporthelden het hele jaar door veilig op kunnen sporten.  

 

Op het hoofdkantoor – gevestigd tussen de Waddinxveense kassen – werken ongeveer 50 SGL-werknemers.

Van marketing tot de agronomie-afdeling en operations & sales support; allemaal hebben ze een passie voor sport, gras en/of technologie.

Ambitieus als SGL is, is er altijd ruimte voor talentvolle nieuwe collega’s: SGL is op zoek naar (lokale) nieuwe collega’s met die passie voor sport, gras en/of technologie die het team komen versterken.

De keuze voor een samenwerking met Waddinxveen en Gouda Werkt – een lokaal bedrijf en vacatureplatform – is dan ook strategisch. De samenwerking stelt SGL in staat om vacatures sneller met lokaal talent te vervullen, wat bijdraagt aan zowel de bedrijfsgroei als de gemeenschap. 

 

SGL heeft momenteel drie openstaande vacatures.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van SGL? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit dynamische team!