Succesverhalen
share Delen

WSHS vindt Mâitre d’hotel / Sommelier via Gouda Werkt!

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda heeft een Mâitre d’hotel / Sommelier aangenomen. Deze functie is essentieel voor het bieden van een hoogstaande gastbeleving in hun restaurant Lizz. De Mâitre d’hotel is het visitekaartje van het restaurant, straalt senioriteit uit, en is het eerste aanspreekpunt voor gasten. Deze persoon werkt nauw samen met de restaurantmanager en de chef de cuisine, is verantwoordelijk voor het waarborgen van de servicekwaliteit, klantvriendelijkheid en gastvrijheid, en houdt toezicht op de naleving van veiligheids- en hygiënevoorschriften.

De ideale kandidaat had een diploma van de MHS of HHS of een vergelijkbaar erkend diploma, ervaring met het uitserveren van diner op hoog niveau, kennis van wijnen, kaas en patisserie, een oog voor details, en een sterke commerciële instelling.

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda biedt een dynamische werkomgeving, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitstekende arbeidsvoorwaarden, trainingen en cursussen, en een fulltime baan met een marktconform salaris volgens de Horeca CAO. Deze aanstelling draagt bij aan de verbetering van de gastbeleving en de servicekwaliteit in het restaurant.