Uitgelicht Nieuws
share Delen

Krappe arbeidsmarkt vraagt om intensieve samenwerking!

Uw Stad Werkt en WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland slaan vanaf september de handen ineen om de arbeidsmarkt in Midden-Holland een flinke boost te geven! Deze samenwerking richt zich op de regio's Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard.

WSP Midden-Holland stimuleert sociaal en inclusief ondernemen, met als doel meer mensen aan werk te helpen en te houden in de regio. Dankzij deze samenwerking kunnen bedrijven met moeilijk te vervullen vacatures via ons platform eenvoudig in contact komen met het WSP. Door de samenwerking met het WSP wordt de kans vergroot dat bedrijven de juiste talenten vinden.

“We zijn trots op de samenwerking, sinds ons bestaan geloven wij in het bundelen van kracht en delen van kennis. Dankzij de nieuwe koppeling wordt het voor ondernemers uit Midden-Holland ontzettend makkelijk om snel contact te leggen met het lokale WerkgeversServicepunt en hun dienstverlening.” voegt Ben Breedveld van Uw Stad Werkt toe.


Hoe werkt de koppeling met het WSP Midden-Holland?

Met de nieuwe samenwerking tussen Uw Stad Werkt en het WSP kunnen bedrijven hun vacatures eenvoudig uitbreiden naar een breder netwerk. Bij het aanmaken van een vacature op het platform van Uw Stad Werkt, krijgen bedrijven de optie om deze ook direct uit te zetten bij het servicepunt. Dit verhoogt de kans op het vinden van de juiste kandidaat, vooral voor moeilijk te vervullen functies.

Blijft een vacature onvervuld? Bedrijven krijgen dan opnieuw de mogelijkheid om hun vacature via het WSP uit te zetten. Op basis van de branche wordt de vacature dan doorgestuurd naar een adviseur van het WSP met specifieke kennis van de branche. De adviseur neemt vervolgens rechtstreeks contact op met het bedrijf om te helpen bij de verdere werving.

“Door deze intensieve samenwerking bieden we een bredere dienstverlening aan ondernemers en inwoners in de regio. Met het bundelen van deze krachten hopen we nog meer mensen aan het werk te helpen en te houden in Midden Holland”, sluit Chantal Botz van het WerkgeversServicepunt Midden-Holland af.


Volg onze LinkedIn-pagina voor meer updates. Bent u actief als bedrijf in de regio en nog niet aangemeld? Registratie is kosteloos!